Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Старша донька Олени Кравець вперше розповіла про образу на матір

Старша донька акторки та ведучої Олени Кравець Марія згадала, як свого часу образилася на матір. Це сталося, коли дівчина була в підлітковому віці.

Донька Олени Кравець розповіла про образу на маму

Історія спливла під час розмови в першому випуску родинного подкасту Кравець Вдома поговоримо. Телеведуча зі своєю 20-річною донькою згадували про ситуацію, що змусила обох звернутися до психотерапевта.

Не вдаючись у подробиці, Олена згадала, як вперше почула неправду від своєї тоді 13-річної доньки. Це її приголомшило та зачепило.

Зараз дивляться

 – І я така: “Машо, мені здається, я не заслуговую! Чому ти мене скривдила? Ти могла сказати правду!” Я, коротше, наїхала. У мене був такий шок, – поділилася Кравець-старша.

Є що розповісти про той випадок і Марії. Для неї болючими стали словами мами, про які вона розповіла шкільному психологу.

– Ти мені тоді сказала фразу, що я підірвала твою довіру. Я прийшла з цією фразою до психолога. Вона мені відклалася, – зізналася донька матері.

Через це Марія три дні поспіль ходила до психолога та проробляла ситуацію. Олена вибачилася перед нею за це та визнала, що її реакція була надто різкою. До слова, про це їй сказав і її психотерапевт. Акторка припустила, що тоді на її емоційний стан наклався догляд за малими двійнятами Катериною та Іваном.

Фото: Марія Кравець, Олена Кравець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-06 12:53:43