Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Сандра Буллок здійснила посмертне бажання коханого

Зірка Голлівуду Сандра Буллок виконала бажання свого покійного партнера Браяна Рендалла. Це сталося у той день, коли її коханому мало виповнитися 58 років.

Сандра Буллок здійснила посмертне бажання коханого

Рендалл заповідав, щоби його прах був розвіяний над річкою, що й зробила акторка. Сестра знаменитості Джезін Буллок-Прадо поділилася відео з місця, де сталася зворушлива церемонія.

– З народинами, Браю. Сенді привела тебе до річки, як і обіцяла, — зазначила в публікації Джезін.

Річка Снейк, над якою Буллок розвіяла прах Рендалла, тече мальовничою долиною Джексон-Хоул, що у штаті Вайомінг. Хоча навколо лежить сніг, день видався тихим і сонячним.

Зараз дивляться

Реакція мережі на вшанування памʼяті коханого Сандри Буллок

Відео дуже розчулило підписників сестри знаменитості. Вони висловили свою підтримку акторці та відзначили символізм церемонії.

  • Який прекрасний спосіб вшанувати чоловіка, якого вона кохала. Вшанувати його останнє бажання. Ви в моєму серці та в моїх молитвах. Якою б важкою і сумною не була втрата, сподіваюся, ви знайдете гармонію та зможете радіти моменту його життя. Хай береже вас Бог!
  • Мир і спокій. Вода завжди має особливу силу. Любов сестри також може втішити вас. Бажаю всього найкращого у 2024 році!
  • Яке спокійне та чудове місце для його вшанування.
  • Прекрасне місце для останнього прихистку – наша душа та сутність ніколи не вмирають.
  • Думаю про вас часто. Сум, звісно, відчутний, але яка спокійна атмосфера, сповнена любові. Бажаю вам миру і спокою Браяну у його небесний день народження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-05 14:55:18