Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Мейвезер назвав топ-3 зіркових боксерів сучасності

Колишній чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер назвав трьох боксерів, яких вважає найвизначнішими зірками у цьому виді спорту станом на зараз.

Під час розмови з InsideFighting він сказав, що зараз ніхто не може зрівнятися із мексиканцем Саулем Альваресом, а також американцями Раяном Гарсією та Джервонтою Девісом.

– Зараз у боксі є кілька великих бійців, але насправді їх лише троє. Канело, Раян і Джервонта Танк Девіс, – сказав Мейвезер.

Іспанська Marca зазначає, що багато хто очікував, що він назве Девіна Хейні – кривдника Василя Ломаченка, але він і близько не дотягує до тих цифр з платних переглядів боїв, як три імені, названі Мейвезером.

Зараз дивляться

Мейвезер повернеться на ринг?

Нещодавно з’явилася інформація, що 46-річний Мейвезер збирається повернутися на боксерський ринг і знову зустрінеться з Менні Пак’яо. Це буде виставковий бій.

Мейвезер і Пак’яо провели один з найлегендарніших боїв в історії боксу в 2015 році. Про запланований виставковий поєдинок у 2024 році повідомив філіппінець.

Мейвезер завершив кар’єру непереможеним, попри те, що він бився з великою кількістю чемпіонів та видатних боксерів. Він провів 50 боїв, усі виграв, водночас 27 – нокаутом.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Бокс, Флойд Мейвезер

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-04 16:35:14