Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чому піца з ананасами набуває полярності в Італії

Усім, хто хоч раз відвідував Італію, відомо про консервативні вподобання італійців щодо їжі. Однак кулінарія – це галузь, яка постійно еволюціонує та формує нові тренди. Наприклад, завдяки відомому неапольському піцайоло Джино Сорбілло хітом 2024 року може піца Margherita con Ananas.

Італьяно веро

Нова страва відрізняється від звичайної гавайської піци – замість томатного шару вона містить карамелізовані ананаси та три види сиру. Сорбілло створив її, щоб боротися з харчовими упередженнями. Адже частина італійської громадськості поставилась до піци з ананасами досить скептично.

Але піцайоло продовжує наголошувати, що важливо спробувати щось нове перед тим, як висловлювати необ’єктивну думку.

Зараз дивляться

Він також зазначив, що вже не вперше додає до піци нетрадиційні інгредієнти, реагуючи на гастрономічні тренди та зміни смакових уподобань своїх клієнтів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-04 13:44:48