Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дружина Остапчука відповіла, чи не боїться, що він її покине

Дружина телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналася, чи не боїться, що шоумен може її покинути як своїх попередніх обраниць.

Чи боїться Полтавська розриву стосунків з Остапчуком

У сториз в Instagram підписники Катерини поцікавилися, чи часто їй пишуть про те, що Остапчук може її покинути.

Полтавська відповіла, що завершити стосунки може не лише чоловік. Якщо її буде щось не влаштовувати – вона піде сама. За своє майбутнє 23-річна дівчина не переймається.

Зараз дивляться

– Тільки дегенерати не розуміють, що для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя – це нормально. Наче ви у своїх перші. І це у вашому світі лише чоловік може завершити стосунки. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду. Я не в стані “останнього шансу”, дівчата. Все в мене буде добре в будь-якому випадку, – написала Полтавська.

Фото: Катерина Полтавська/Instagram

Також у сториз Катерина поділилась, що для неї є неприпустимим у стосунках. Так, Полтавська ніколи не пробачить фізичне насильство, зраду, брехню і жадібність.

Нагадаємо, у грудні Володимир Остапчук підтвердив, що одружився з Катериною Полтавською. Це третій шлюб шоумена.

З першою дружиною Оленою Войченко він пробув у шлюбі 12 років, експодружжя має двох дітей. Другою дружиною Остапчука стала нотаріус Христина Горняк, з якою вони досі не можуть врегулювати питання щодо спільного будинку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-04 13:12:40