Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Астаф’єва жорстко звернулася до українців, які не хочуть бачити “страшні картинки” війни

Співачка та модель Даша Астаф’єва звернулася до користувачів мережі, які не хочуть бачити у стрічці “страшні картинки” війни в Україні.

Астаф’єва жорстко звернулася до українців

Артистка опублікувала скриншот Instagram-stories косметологині, яка попросила своїх друзів, що не в Україні, не постити “страшні картинки” вибухів і смертей в нашій державі. Також Даша записала відео, в якому емоційно розповіла все, що думає про таких людей.

– Звертаюся до косметолога та її подруг, які увесь день мені сьогодні пишуть, що вони просто не хочуть в стрічці новин бачити та чути події, що трапилися в Києві. Б*ять, ідіть на*уй. Всі, б*ять, до одної. Тому що, якби ви сьогодні були в Києві, ви б як усі нормальні люди постили те, що сталося в Києві: вибухи, смерті та прильоти по будинках, де живуть живі люди, не військові, б*ять, ні ще хтось, – сказала Астаф’єва.

Співачка додала, що деякі знайомі косметолога попросили видалити сториз про неї, проте Даша заявила, що не робитиме цього.

Зараз дивляться

– Як у вас вистачає совісті писати мені в особисті. Я вас усіх ненавиджу, прошу схаменутись і захищати рідну країну, тому що це єдине, що лишилося всім нам сьогодні робити. Ує*ани, б*ять. Якщо ви підтримуєте цю кончену, просто видаліться з моїх друзів. Я бажаю всім, хто підтримує цю кончену, найгіршого кінця. Б*яді, подякуйте тим, завдяки кому ви сьогодні в країні, завдяки кому ви живі, живете у своїх будинках, святкуєте, – сказала Астаф’єва.

Фото: Даша Астаф’єва/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-03 16:39:18