Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Коли запрацює метро в Києві та які станції під загрозою закриття – тарологиня

Київський метрополітен зараз не може функціонувати у звичному режимі через ремонтні роботи одразу на кількох станціях. Зокрема обмежили рух синьою гілкою метро між станціями Деміївська та Теремки. В ексклюзивному коментарі Фактам ICTV.Life тарологиня Анастасія Арта розповіла, як довго триватимуть ремонти.

Коли станції метро у Києві відновлять роботу – прогноз таро

Карти показали, що проблеми виникли ще на етапі будівництва станцій.

– Бачу проблему з водою, тож, швидше за все, це ґрунтові води. Також є ніби порожнини в землі, як тунелі, що зараз стали зміщуватися. Це, зокрема, спровоковано сейсмічними процесами внаслідок бойових дій. Це реакція Землі, – прокоментувала розклад тарологиня.

Фото: Анастасія Арта – розклад щодо ремонту станцій метро в Києві

Анастасія Арта зазначила, що ремонтні роботи триватимуть не менше пʼяти місяців. Принаймні саме такий термін станом на зараз випав у розкладі. Проте майстриня таро нагадала, що карти показують нинішню ситуацію, яка з часом може змінюватися відповідно до дій людей.

Зараз дивляться

– Ремонтні роботи будуть дуже дорого коштувати, та будуть доволі повільно просуватися. Станції повністю не закриють, але можуть зробити обмежений рух з рекомендаціями користуватися наземними видами транспорту на деякий час, – додала Анастасія.

Раніше зʼявилася інформація, що між станціями метро Почайна та Тараса Шевченка просідають тунелі. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомляв, що там планують провести ремонт. При цьому рух потягів повністю перекривати не стануть.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-03 15:30:47