Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Роберт Гарсія закликав Василя Ломаченка завершити кар’єру – деталі

Колишній чемпіон світу з боксу, а нині тренер Роберт Гарсія вважає, що Василю Ломаченку слід завершити кар’єру після завоювання чемпіонського поясу.

За його словами, якщо українець переможе австралійця Джорджа Камбососа у бою за вакантний пояс IBF у легкій вазі, то має потім повісити бутси на цвях.

Гарсія додав, що Ломаченко вже віковий боєць, тож він не хоче бачити, “як йому завдають шкоди та б’ють”.

Зараз дивляться

– Побий Камбососа, стань чемпіоном і, можливо, завершуй кар’єру як чемпіон. Або стань чемпіоном, влаштуй великий бій, зароби кілька мільйонів доларів, а потім піди на пенсію. Це можливо у випадку з Ломою. За чутками, він навіть не хотів битися з Камбососом і планував завершити кар’єру. Тому, можливо, стань чемпіоном і піди як чемпіон, – сказав він.

На думку Гарсії, Василь переможе австралійця. Він зазначив, що не вважає, що це буде легко, адже Камбосос битиметься у себе на батьківщині, тому Ломаченку “доведеться боротися ще й із суддівством”.

Що відомо про бій Ломаченко – Камбосос

У середині грудня промоутер Top Rank Боб Арум сказав, що Ломаченко погодив проведення бою за звання чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF проти Камбососа.

Сам австралієць також нещодавно натякнув на майбутній бій з українцем, коли виклав у соціальній мережі Instagram постер бою Ломаченко – Камбосос.

Джерело: ESNEWS

Фото: Venum

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Бокс, Василь Ломаченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-03 14:08:09