Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Російська ракета, випущена по Україні, знесла пів вулиці у Воронезькій області РФ

Під час масованої атаки по Україні вранці 2 січня одна з російських ракет, ймовірно Х-101, яка запускались з Каспію, впала у селі Петропавлівка Воронезької області РФ.

У цьому населеному пункті внаслідок вибуху знесло фактично половину вулиці. Російські ЗМІ та місцеві жителі публікують в мережі  фото та відео наслідків.

Зараз дивляться

Згодом сам губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв, а також так взане Мінобороні РФ підвердили, що це був саме російський боєприпас.

– Сьогодні зафіксовано аварійне сходження нашого боєприпасу в Острогозькому районі. Обійшлося без постраждалих, але руйнування зафіксовано, попередньо, у семи домоволодіннях, – заявив він.

За його словами, мешканців ще кількох вулиць Петропавлівки нібито перевозять до пунктів тимчасового розміщення, зокрема до пансіону у Коротояк.

У Міноборони сказали, що “під час виконання польоту літака ПКС над населеним пунктом Петропавлівка у Воронезькій області сталося позаштатне сходження авіаційного боєприпасу, постраждалих немає”.

За його даними, пошкоджено шість приватних будинків, нібито проводиться розслідування, а на місці працює комісія для оцінки пошкоджень і надання допомоги для їх відновлення.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Під час масованого удару по Україні вночі та вранці 2 січня РФ застосувала 99 засобів повітряного нападу – ракет різних типів, зокрема 10 Кинджалів, три Калібри та 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Наша ППО оборона збила 72 повітряні цілі , зокрема всі Калібри та Кинджали, а також 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Фото: Baza

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-02 12:39:57