Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Передбачення Ванги на 2024 рік для України та світу

Невідомі пророцтва сліпої болгарської провидиці Ванги на 2024 рік для України та світу розшифрували для Фактів тижня її послідовники.

Ясновидиця Вангелія Гуштерова, відома у народі як Баба Ванга, померла майже три десятиліття тому, проте лишила по собі передбачень на багато років уперед – аж до 2036 року.

Дослідники досі продовжують їх розшифровувати. Але з того, що вже відомо – наступний рік буде непростий і принесе чимало змін.

Зараз дивляться

Ванга про війну в Україні

Для України початок 2024-го буде важким, але це треба пережити, бо далі будуть хороші новини. Таке майбутнє легендарна болгарська віщунка пророкувала Україні.

Також вона побачила ймовірну смерть російського диктатора Володимира Путіна. На нього нібито буде скоєно замах кимось із його співвітчизників.

Водночас у передбаченнях Ванги чітко не сказано, коли закінчиться війна. Але українські екстрасенси і астрологи на це мають відповідь. Таролог Людмила Хомутовська переконує, що це станеться, коли ще буде тепло.

– Україна змінює світ, це казала Ванга. Це казали всі провидці і всі знали, що це відбудеться. Це кармічний шлях України, – пояснила вона.

Пророцтва Ванги для світу на 2024 рік

А в Європі у 2024-му, згідно з її пророцтвами, може збільшитися кількість терактів та кібератак на життєво важливі об’єкти інфраструктури, зокрема на енергетичну інфраструктуру чи водоочисні споруди.

Також ясновидиця начебто побачила економічну кризу, яка охопить ледь не весь світ. Для того вже зараз є чимало чинників – і війна в Україні, і протистояння ізраїльтян з палестинцями, і постійні зазіхання Китаю на Тайвань.

Крім того, якщо вірити її передбаченням, у новому році варто чекати на перерозподіл сил у світі – із Заходу на Схід.

Ванга назвала 2024-й роком великих землетрусів та природних катаклізмів.

Її послідовники стверджують, що ясновидиця передбачила саме у 2024 році появу ліків від раку, а ще – технологічну революцію, зокрема, появу квантових комп’ютерів, які за швидкістю обробки інформації будуть набагато перевершувати звичайні. А відтак – може зрости роль штучного інтелекту у нашому житті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-31 22:58:25