Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Привітання з прийдешнім Новим роком 2024 у прозі та листівках

Ми готуємося зустріти прийдешній 2024 рік з вірою в те, що справдиться найзаповітніша мрія усіх українців про перемогу. Щоби не забути привітати усіх рідних, друзів та колег з Новим роком, привітайте їх з прийдешнім святом. 

Факти ICTV зібрали для вас привітання в прозі та листівках до прийдешнього 2024 року, щоби могли побажати всього найкращого усім, кому вам хочеться.

Привітання з прийдешнім Новим роком 2024 у прозі

Новий рік — як чиста сторінка в книзі. Тож нехай у вас вона буде розписана щастям, радістю, здоров’ям та любов’ю! З прийдешнім Новим роком!

Зараз дивляться

 ***

Це свято вже на порозі, з прийдешнім Новим роком! Нехай він принесе тільки найкраще та приємне, а все погане залишиться в минулому. Нехай наступний рік буде вдалим та благополучним!

 ***

Нехай рік, що приходить, буде таким яскравим, як новорічні гірлянди, таким же гарним, як прикраси на новорічній ялинці, таким же веселим, як сам Новий рік! Нехай настрій буде чудовим, на душі легко, а серце завжди гріє кохання!

 ***

З прийдешнім Новим роком! Нехай цього року реалізуються всі твої професійні таланти, розквітнуть особисті стосунки, а матеріальний достаток дозволить втілити у життя найнеймовірніші мрії!

 ***

Вітаємо з прийдешнім Новим роком! Нехай новорічні свята пройдуть радісно, як і Новий 2024 рік! Удачі, здоров’я та щастя вам і всій вашій сім’ї.

 ***

 З прийдешнім! Бажаю виконання задуманих планів, легкого вирішення складних ситуацій, океану кохання, здоров’я, легкості у житті та відсутності проблем!

 ***

 З прийдешнім 2024 роком! Від щирого серця бажаємо гарного настрою, сімейного взаєморозуміння, гарних відносин з колегами, взаємного кохання і, звичайно ж, міцного здоров’я.

 ***

 В Новому році я бажаю вам святкового січня, яскравого лютого, успішного березня, безтурботного квітня, прибуткового травня та радощів, які триватимуть із червня до листопада, і на завершення – бадьорого грудня! З прийдешнім Новим роком!

 ***

 Зі святом! Бажаю щасливих змін у житті, хай вас оберігає Дракон — символ 2024 року. Нехай усі мрії та очікування збудуться, а оточення тільки радує. З Новим 2024 роком!

 ***

Вітаю з прийдешнім та щиро бажаю не падати духом та обличчям в олів’є, відчувати сп’яніння від шампанського та щастя, управляти великими фінансами та жити з веселими піснями та ніжними романсами.

 ***

Будь сильним, сміливим і яскравим, як Дракон, втілюй у життя всі свої плани, сподівайся тільки на хороше, гарно відпочинь у 2024-му. З прийдешнім Новим роком!

 ***

Бажаю в новорічну ніч відірватися від душі, насолоджуватися життям і бути п’яним від думки про те, яким щасливим стане наступний рік. Усі мрії обов’язково здійсняться. З прийдешнім Новим роком!

 ***

 Нехай Кролик забере з собою всю негоду, а Дракон принесе тільки щастя! До зустрічі наступного року, з прийдешнім!

 ***

У наступному році бажаю побільше відпочинку, безліч смачної їжі , побільше подорожей, взаємного кохання, а також міцного здоров’я!

 ***

У 2024 році не бійся нічого — Дракон допоможе тобі стати сильнішим! Нехай новорічна ніч стане такою ж казковою, як і наступний рік. Успіхів у кар’єрі та особистому житті, затишної атмосфери в будинку, побільше радісних посмішок та щасливих днів, з прийдешнім Новим роком!

Привітання в листівках з прийдешнім Новим роком 2024

Картинки з Новим Роком 2024

Новий Рік

Привітання з прийдешнім Новим Роком 2024

Новий Рік

Листівки на Новий Рік 2024

Новий Рік

Новий Рік 2024 – привітання у картинках

Новий Рік

Новий Рік 2024 – листівки

31 грудня – останній день року, коли можна підбити підсумки року, що минає, і розібратися з усіма незакінченими справами. Адже, як-то кажуть, як зустрінеш Новий рік — так його й проведеш, і це стосується не лише веселощів під бій курантів. Краще увійти в Новий рік без турбот і почати його з чистого аркуша. Вітаємо з новорічними святами!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-31 17:33:38