Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Українські зірки поділилися підсумками 2023 року

В останній день старого року заведено підбивати підсумки. Тож українські зірки теж озирнулися на 2023-й, що минає, та склали власні списки того, чим їм запамʼятався цей рік.

Факти ICTV дізналися, чим пишаються українські артисти, кому дякують та що чекають від прийдешнього 2024 року.

Підсумки 2023 року від українських зірок

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна зазначила, що цей рік не був схожий на жоден з попередніх, і настрій зараз не надто новорічний. Вона пригадала усі важливі для себе та команди моменти. Зокрема до рейтингу потрапила участь у Євробаченні 2023 у якості ведучої, озвучка Водяниці у мульфільмі Мавка, тур Європою та Америкою з благодійною складовою у 3 млн грн та різні кліпи.

Зараз дивляться

– Війна і життєві потрясіння йшли пліч-о-пліч з особистою трансформацією, творчими та професійними здобутками, – йдеться в дописі.

Артистка зазначила, що в роботі вже знаходяться сингл та кліп, якими The Hardkiss планує розпочати 2024 рік.

Актор Олексій Суровцев, якого називають бородатою котомамою за його зоозахисну діяльність, резюмував, що цей рік був не простим, як і попередній. Для нього особисто 2023-й став роком нових кроків.

– Пропозиція, потім весілля, відкриття клініки і сотні врятованих тварин, сотні тих, хто знайшов родини. І все це завдяки вам, – зазначив Олексій.

Суровцев побажав усім українцям моральних та фізичних сил, а також перемоги, у якій він не сумнівається.

Співачка Надя Дорофєєва теж відзначила, що 2023-й був складним, проте їй вдалося за цей рік зробити чимало. Це вона усвідомила, коли озирнулася на 365 днів назад.

– Фіналізую цей робочий рік купою перших рядків у топ-чартах, величезною кількістю прослуховувань, турами Україною, Америкою та Європою. Гортайте карусель, подивіться на ці результати, а я пішла працювати далі – налаштована агресивно, – зі смайлом зауважила Надя.

Виконавиця хіта Хай пишуть подякувала усім, хто був поруч, своїм шанувальникам і навіть хейтерам, що не давали розслаблятися.

У дизайнера Андре Тана підсумки вийшли дуже ґрунтовними, адже він весь 2023 рік активно працював над просуванням української моди у світі.

Модельєр зазначив, що багато часу приділяв навчанню, взяв участь у кількох міжнародних модних показах, співпрацював з томоделями та українськими зірками.

– Ворог вкладає величезні кошти в пропаганду своєї культури. Але ми ж розуміємо, що українська культура набагато сильніша, бо заснована на наших традиціях, історії та любові до свободи. Для мене дуже цінно, що я своєю працею можу зробити свій вклад у популяризацію української культури, – наголосив Андре Тан.

Дизайнер подякував українським захисникам та захисницям, а також нагадав усім українцям, що сила – всередині нас самих.

У тому, що кожен українець – є прикладом сталевої людини, переконана співачка та модель Даша Астафʼєва. Вона зазначила, що цей рік забрав дуже багато і доводиться вчитись відпускати, натомість “дякуючи за життя”.

– Сподіваюсь, що винагорода за ці випробовування буде прихильною до кожного, хто пережив горе, та втратив своє рідне, – написала Астафʼєва.

Вона додала, що як би це складно не було, але все ще вірить у дива, тобто в людей. Тож закликала шанувальників виправдати її, а головне, свої власні очікування.

На противагу традиційним підсумкам року шоумен Анатолій Анатоліч вирішив бути оригінальним та опублікував іронічне відео.

 – А ти вже написав в Instagram підсумки року, які нікого окрім тебе не цікавлять? – зазначено в підпису до ролику.

У цьому відео різні голлівудські зірки ніби схвально кивають головами у відповідь. Так само робить і сам ведучий. Його шанувальники в коментарях розділилися на тих, хто переконаний, що підсумки писати не варто, та тих, хто вважає, що людям потрібно ділитися пережитим, щоби відчути повноту життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-31 15:56:22