Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анна Саліванчук відповіла, чому її чоловік-нардеп не на фронті

Акторка театру та кіно Анна Саліванчук зізналася, як реагує на закиди в мережі, стосовно того, що її чоловік – народний депутат Олександр Божков – не на фронті.

Анна Саліванчук про чоловіка-нардепа та війну

Актриса нагадала, що Олександр Божков став народним депутатом на другий місяць повномасштабної війни – у квітні 2022 року. Тоді нардеп Микола Сольський пішов на посаду міністра аграрної політики та продовольства, і Божков склав присягу. Анна Саліванчук розповіла, що з того часу він цілими днями працює, а вона його нічого не розпитує про робочі справи. При цьому додала, що пів року нічого не заробляла, все йшло лише на ЗСУ. На коментарі критиків в мережі Саліванчук просто не реагує.

– Мені все одно. Писати будуть завжди, говорити будуть завжди. Мені цікавіше, коли мене це спитає людина, яка більше досягла і зробила, ніж я, тоді мені це стане цікаво, і я зможу відповісти, – зазначила артистка.

Разом з тим, Анна Саліванчук вважає, що “не кожному потрібно воювати”, адже є люди, що в тилу можуть принести більше користі, ніж на фронті.

Зараз дивляться

– Тому що люди, які в цьому не розбираються і будуть там, можуть просто підставити свого колегу-воїна, який поруч: здати позиції чи втекти, – висловила свою думку акторка.

Разом з тим Саліванчук пригадала, як вчилася разом із чоловіком акторки Наталки Денисенко – Андрієм Федінчиком. Артистка не сумнівалася, що він піде на фронт, адже завжди був дуже бойовим.

Фото: скрин з Youtube-каналу Аліни Доротюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-31 14:36:47