Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тости привітання на Новий рік 2024: підбірка патріотичних тостів

Новий рік – це час надій, сподівань та віри в найкраще для себе та країни. Українці зустрічають другий рік в умовах повномасштабного вторгнення, проте не втрачають оптимізму.

Наші мрії та прагнення знаходять прояв у тостах на Новий рік. У них ми не просто відзначаємо одне з найулюбленіших свят, а висловлюємо вдячність усім, завдяки кому ми можемо зібратися за святковими столами. У час, коли наші Збройні сили протистоять російській навалі, тости стають вираженням патріотизму та гордості.

Факти ICTV допоможуть вам дібрати влучні слова, щоби подякувати нашим захисникам та захисницям, а також висловити свої побажання усій країні.

Зараз дивляться

Патріотичні тости на Новий рік 2024

Хай наші воїни будуть міцні та непохитні! Слава героям, що боронять рідне небо та землю від російських окупантів. Дякуємо їм за можливість зустрічати Новий рік, та хай вони якнайшвидше повернуться додому! Здоровʼя, щастя та миру усім нам! Переможного року тобі, Україно!

***

Хай Новий рік творить дива –
Нехай згорить ущент Москва!
Хай зникнуть наші воріженьки,
Щоб не чіпали рідну неньку!
Хай віра й сила не покинуть –
За перемогу України!

***

Хай Новий рік принесе перемогу, мир та спокій українській землі! Хай небо над нами буде блакитним, ночі тихими, а рідні будуть поруч. Дякуємо нашим воїнам за можливість прокидатися щодня! Не забуваймо донатити на підтримку армії, щоби скоріше скінчилася ця війна, і українці могли жити у вільній сильній країні! З Новим 2024 роком!

***

З Новим роком вас тепер,
Щоби здохла ДНР.
Новоросія пропала
І Московія сконала.
Крим додому повертався,
Ну, а Путін – просто всра*ся!
Щоб, зараза, просто вкляк,
Яника щоб трафив шляк.
Щоб не гинули вкраїнці,
В рідній жили би хатинці.
Перемоги нам, достатку,
Миру й радості у хатку.

***

Гуртуймося заради перемоги та миру! Хай все, що ми робимо, приносить користь Україні! Нехай на нашу землю якнайшвидше повернуться лад та спокій, а страшна війна залишиться в минулому. Спокою та злагоди кожній українській родині, хай наші діти будуть здорові та щасливі попри все. Дякуємо нашим захисникам та захисницям за “січень”, а не “январь”. З Новим роком! Будьмо гідними своєї України!

***

Хай буде мир, і буде воля,
І українцям краща доля!
Хліб і до хліба в кожній хаті,
Будьмо здорові та багаті!
Аби донати могли послати
Та перемогу так наближати!
Проженемо ворогів –
Хай замерзнуть між снігів!
Працюватимем невпинно –
З Новим роком, Україно!

***

Хай Новий 2024 рік буде переможним для України! Хай всі прикрощі, біди та негаразди лишаться в минулому, хай покровитель Нового року – Дракон – буде прихильний до українців та нещадний до наших ворогів. Хай утихнуть тривоги, зокрема повітряні, а в оселях буде світло та тепло. З Новим роком! Миру, щастя та здійснення мрій!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-31 10:25:17