Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Новорічне свято для Житомира: Кока-Кола дарує мільйон пляшок напою для незахищених українців

Гуманітарні організації та благодійники продовжують робити добрі справи у тяжкі часи. Напередодні свят компанія Кока-Кола вирішила допомогти найбільш незахищеним українцям та подарувати їм трохи радості на зимові свята.

Для цього компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна виготовила лімітовану партію з 1 мільйона півторалітрових пляшок напою Кока-Кола зі спеціальною позначкою на етикетці ″Для тебе″, щоб пригостити найбільш соціально-незахищені верстви населення по всій Україні.

Для компанії Кока-Кола 1 мільйон пляшок Coca-Cola в подарунок — це жест солідарності з українцями, спосіб висловити їм повагу та підтримку, принести трохи радості під час зимових свят в домівки українців, які опинились у складних життєвих обставинах.

Зараз дивляться

Пакунки з подарунковою Кока-Колою мають відчутну вагу, тому потрібно багато волонтерів, щоб розвантажити та роздати це у кожній локації.

Олександр Пашковський, волонтер та торговельний представник Coca-Cola у місті Житомир, прокоментував:

— У рамках нашої благодійної програми від Кока-Кола дійсно відчувається магія. Ми намагаємося надати допомогу найбільш незахищеним громадам в цей складний час, показати нашу підтримку і за це відчувається гордість. Відчувається гордість й за наших людей. Тому основне, що ми хочемо — це подарувати їм свято.

Напередодні різдвяно-новорічних свят до проєкту приєднався міжнародний благодійний фонд ″Карітас України″.

Міжнародна благодійна організація Карітас України традиційно активно працює на Житомирщині. З війною потреба у милосерді та підтримці, яку вона надає, у цьому та інших регіонах, удесятерилася. Організація приймає пожертви від приватних осіб у світі та приєднується до благодійних ініціатив бізнесу в Україні, щоб спрямувати благодійну допомогу людям, які її потребують.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

У Житомирі Карітас опікується Шелтером для перебування внутрішньопереміщених осіб і людей з інвалідністю, надає допомогу Українському товариству сліпих, Українському товариству глухих, а також Міському центру обліку бездомних осіб де мають прихисток люди, яким більше немає куди йти.

Прихисток існує, в основному, коштом гуманітарних організацій. Серед них і місцевий осередок Благодійного Фонду Карітас. До повномасштабного вторгнення вони більше допомагали мешканцям прифронтових населених пунктів Донеччини та Луганщини. Але після 2022 року категорія отримувачів допомоги розширилася.

Олег Лучка, директор благодійної організації Благодійний фонд Карітас- Житомир розказав:

— Сьогодні, звичайно, додалися внутрішньо переміщені особи, але найперше це люди, що опинилися в складних життєвих обставинах. Це люди з інвалідністю, одинокі батьки, які виховують своїх дітей самі, це люди з українського товариства глухих, сліпих і, напевно, це одинокі бабусі та дідусі.

Люди, що проживають у центрі для безпритульних, навіть, опинившись у скрутних життєвих умовах, намагаються зробити свій внесок для наближення перемоги. Хтось в’яже шкарпетки, хтось робить окопні свічки та відправляє їх на фронт. Дуже важливо, у такий важкий час, подарувати цим людям момент щастя, бо у період новорічних свят кожен чекає чуда, якогось позитиву, хоча б на короткий час.

У рамках проєкту мільйон пляшок з напоями роздадуть у партнерстві з гуманітарними організаціями: Благодійним фондом Карітас Україна, Українським Червоним Хрестом та благодійним фондом М.Р.І.Я по всій Україні.

Від початку повномасштабного вторгнення Система компаній Кока-Кола та Фундація Кока-Кола зобов’язалася спрямувати на гуманітарну допомогу українцям понад 30 мільйонів доларів. За ці кошти вже передано 45 мобільних котелень для тепломереж десятків територіальних громад, 70 тисяч продуктових наборів, постільні набори для забезпечення переселенців у прихистках, півсотні електрогенераторів для об’єктів соціальної інфраструктури, також компанія зобов’язалась відбудувати зруйнований дитячий садок у селі Богданівці, що на Київщині.

Фото: Міжнародна благодійна організація Карітас України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-30 20:14:48