Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Британія закликала світ наслідувати прикладу Лондона у допомозі Україні

Очільник Міноборони Великої Британії Грант Шаппс звернувся до країн-союзників та закликав їх підтримати Україну, як це робить британський уряд.

Відповідний допис Шаппс оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі Х (колишній Twitter).

– Не можна залишати Україну самотужки захищати себе від такого деспота, як Путін. Тому зараз саме час посилити нашу підтримку. Вчора Велика Британія розпочала цю місію, оголосивши про додаткову підтримку для протиповітряної оборони, – написав він.

Зараз дивляться

Грант Шаппс звернувся до інших країн із закликом надати Україні все необхідне для перемоги над російськими окупантами.

– Тепер увесь світ має наслідувати цей приклад, тому що надання Україні того, що їй потрібно для перемоги, зекономить усі наші витрати та забезпечить свободу для всіх у довгостроковій перспективі, – повідомив міністр оборони Великої Британії.

Нагадаємо, вчора, після масованого ракетного удару Росії по містах України, Грант Шаппс оголосив, що Велика Британія надає українським Силам оборони сотні зенітних ракет для посилення систем протиповітряної оборони.

Перед цим, 29 грудня, Росія завдала по Україні масованого комбінованого удару, використовуючи різні типи крилатих ракет та ударні безпілотники типу Shahed-131/136. Під час атаки ворогом залучив 158 ракет та БпЛА. При цьому українська протиповітряна оборона знищила 114 ворожих об’єктів.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Війна в Україні, Велика Британія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-30 18:00:50