Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Макіяж на Новий рік 2024: найкращі ідеї стильного мейкапу

Стильний макіяж на Новий рік 2024 – гарний елемент, щоб підняти собі настрій. Проте, якщо не знаєте, що саме вам обрати та як правильно його зробити, не засмучуйтеся.

Професійна візажистка Тетяна Веласкес для Фактів Life підготувала майстер-клас, як самостійно зробити стильний макіяж на Новий рік 2024.

Макіяж на Новий рік 2024

Зараз дивляться

Найліпшим першим кроком для будь-якого макіяжу буде правильно підготовлена шкіра обличчя. Подбайте про якісне очищення та зволоження, адже без цього кремові продукти матимуть не найліпший вигляд, навіть якщо вони куплені за всі гроші світу.

Після хорошого зволоження можна накласти тон і припудрити обличчя. Проте не перестарайтеся з останнім пунктом, щоб покриття не мало вигляд маски. Для контурингу можна взяти рум’яна та бронзер. За необхідності оформіть брови так, як ви це стандартно робите.

Для акцентного мейку очей нанесіть на повіки основу. Якщо немає спеціальної, то підійде консилер. Це для того, щоб кольорові тіні ліпше лягали та не мали тьмяного вигляду.

2024 рік проходитиме під заступництвом Зеленого Дракона, тому акцентом зробимо зелений колір на очах.

Пензликом наносимо смарагдові тіні на повіку, як показано на відео. Щоби блискітки чи шимерні тіні трималися краще, можна на тіні пальчиком нанести праймер для глітера.

Блискітки варто наносити на повіку поплескувальними рухами.

Слизову ока можна підкреслити каялом. Під оком сірим чи коричневим кольором виведіть стрілку, кінчик якої дивитиметься у напрямку скроні. Куточки очей обережно підсвітіть хайлайтером.

Завершальний етап макіяжу очей – туш, а на бажання можете додати накладні вії.

Контур губ промалюйте світло-коричневим кольором і додайте блідо-рожеву помаду.

Ідеї макіяжу на Новий рік 2024

Якщо ви в пошуках натхнення, то даруємо вам підбірку нескладних ідей для макіяжу на Новий рік 2024.

Джерело: Тетяна Веласкес

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-30 15:23:10