Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У РФ достатньо ракет для продовження масованих атак – Умєров

Росія багато місяців поспіль накопичувала ракети для масованого удару по Україні 29 грудня, і, ймовірно, є загроза повторення подібних атак.

Про це заявив міністр оборони України Рустем Умєров.

– Очевидно, що з такими запасами ракет, які є в держави-агресора, вони можуть і будуть продовжувати такі атаки, – вважає він.

Зараз дивляться

За його словами, сьогодні російські терористи завдали ударів по житлових будинках, торговельних центрах, лікарнях, демонструючи всьому світу, що не мають іншої мети, окрім терору, вбивств та геноциду українців.

– За кожен з цих злочинів буде справедливе покарання. Дякую кожному солдату та офіцеру наших сил ППО, які власним професіоналізмом зривають підступні плани ворога, – додав Умєров.

29 грудня РФ атакувала Україну з повітря, використавши аеробалістичні, балістичні, крилаті, зенітно-керовані ракети, дрони-камікадзе. Також 18 стратегічних бомбардувальників запускали Х-101/Х-505.

Силам ППО вдалося знищили 114 зі 158 повітряних цілей: 27 дронів та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Повномасштабна війна в Україні триває вже 674-ту добу. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні. Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте на сайті Факти ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-29 16:40:22