Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Злату Огнєвіч, Руслану та СКАЙ кинули на гроші – що відомо про скандал і що кажуть у поліції

Нещодавно в українському шоу-бізнесі стався грошовий скандал. У співачки Злати Огнєвіч, гурту СКАЙ та виконавиці Руслани концертна компанія вкрала чималу суму грошей.

Злата Огнєвіч, Руслана та СКАЙ стали жертвами шахраїв: що відомо

22 грудня Злата Огнєвіч оголосила про скасування концертів у деяких містах України. Артистка розповіла, що причиною тому стали шахраї – власник компанії Starlabel Тарас Доненко, що займалася організацією її виступів, кинув Злату на гроші. Він зник разом із коштами в невідомому напрямку.

Злата одразу написала заяву в поліцію, а також сказала, що разом із командою докладе максимум зусиль, щоб ця ситуація вирішилася і Тарас Доненко повернув кошти.

Зараз дивляться

Постраждала від шахрая не тільки Злата, а й гурт СКАЙ, лідером якого є Олег Собчук, а також співачка Руслана. В ефірі телемарафону Єдині новини Собчук розповів, що їхній колектив ухвалив рішення не скасовувати концерти, два з них уже провели.

– Якщо ми скасуємо концерти, то ми просто поставимо людей у глухий кут – і концерти не отримають, і гроші назад не повернуть, тому що вони були вкрадені. Зали продані, а грошей немає. Ці гроші мали піти на оренду приміщень, оплату звуку і світла. Вони туди не пішли. Вони пішли в кишеню Тараса Доненка, – сказав Олег.

Також він додав, що кожен постраждалий напише заяву і намагатиметься знайти цю людину, щоб такі шахраї більше не з’являлися. Каже, Доненко спершу відповідально робив свою роботу і дуже втерся в довіру.

– Людина потихеньку залазила в борги, і не тільки з артистами, а й із прокатниками. Там понад 10 млн заборгованості різним людям, які зробили свою роботу, але не отримали за це кошти. Це незважаючи на ті кошти, які він узяв заздалегідь, – поділився Собчук.

Як відреагували на інцидент у поліції

У поліції вже прокоментували цю ситуацію. За словами начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Києві Дмитра Грищенка, заява з цього приводу дійсно надходила.

– Відкрито кримінальне провадження. Воно розпочато за 2 ч. статті 191 Кримінального кодексу України – це привласнення і розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання особливим становищем. За цим кримінальним провадженням проводяться першочергові слідчі дії. Особі, яку буде визнано винною в суді, загрожує покарання позбавленням волі від п’яти до восьми років, – сказав Грищенко.

Також він додав, що всю нову інформацію в поліції будуть повідомляти.

Фото: Злата Огнєвіч, Руслана, Олег Собчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 20:23:53