Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Черкащині дівчина склала іспит на автоправа замість сестри-близнючки – подробиці

На Черкащині дівчина вирішила скласти іспит на права водія замість своєї сестри-близнюка. На щастя, інструктор викрив їх в підміні.

Під час слідства стало відомо, що сестри Дана та Діана вирішили разом навчатися в автошколі.

— Після завершення першого етапу навчання вони вирушили до Сервісного центру МВС, щоб скласти іспит зі знання правил дорожнього руху. І тут Діані пощастило більше, вона успішно витримала це випробування, а ось сестра не змогла, – розповіли передісторію інциденту правоохоронці.

Дані треба було перескласти іспит через десять днів, проте замість того, щоб краще засвоїти теорію, вона вирішила скористатися зовнішньою схожістю з сестрою — у призначений день саме Діана сіла за кермо.

Зараз дивляться

— Адміністратор, який стежив за складанням іспитів, виявився уважним і викрив підміну. Результати іспиту були анульовані, а пояснювати свої дії дівчатам уже довелося поліції. Історія незвична та повчальна, — характеризують інцидент у МВС.

Нагадаємо, в Києві відкрили кримінальні провадження проти трьох інструкторів з водіння в столичних автошколах, а також працівника сервісного центру МВС, які за неправомірний зиск приймали іспит і видавали права водіям-початківцям. Весь пакет “послуг” коштував учням $450.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 17:52:30