Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Українці були там цьогоріч: Юсов щодо прогнозу про ЗСУ в Криму

Заяви офіційних осіб та військово-політичного керівництва – це інструмент впливу. Але прогнози про те, що Сили оборони зайдуть на територію Криму, справдилися, бо українці там були цьогоріч.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі журналістам.

– Інформація від офіційних осіб і військово-політичного керівництва – це інструмент впливу. Вони робляться тоді, коли це потрібно, отримується відповідний результат. Що стосується конкретних заяв – вони справдилися. Українці були в Криму цього року і влітку, – стверджує представник ГУР.

Юсов пояснив, що окупанти намагаються змінювати, передислоковувати й приховувати військову інфраструктуру після масштабних атак на штаби росіян на Кримському півострові.

Зараз дивляться

За його словами, зараз відбуваються важливі в стратегічному плані дії російських військових, що свідчить про те, що ситуація в окупованому Криму для них значно погіршилася.

– Ворог займається передислокацією інфраструктури Чорноморського флоту з українського Криму до Новоросійська та інших об’єктів. Це стосується перебазування частини суден й перенесення штабної інфраструктури, – зазначив Юсов.

Представник української розвідки звернув увагу, що цьогоріч значно збільшилася кількість операцій, завданих ударів по живій силі та засобам окупантів у Криму, якщо порівнювати з 2022 роком.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 17:19:12