Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Нещодавно будували укриття: в одному з дитсадків Києва сталася аварія

У Києві в Шевченківському районі в одному з дошкільних навчальних закладів сталася аварія. За попередньою інформацією, просіла частина стіни будівлі садочка.

Про це повідомляє начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Попередньо, в цьому дитячому садочку будувалося укриття, ймовірно, підрядна організація порушила будівельні норми.

Наймовірніше, це стало причиною, яка призвела до аварії. Зараз фахівці обстежують заклад, щоб встановити реальні масштаби пошкоджень та згодом спланувати строки відновлення.

Зараз дивляться

За словами начальника КМВА, вже відкрито відповідне кримінальне провадження через аварію в закладі дошкільної освіти у Києві.

Обвал стелі укриття в школі

Нещодавно у Києві в Солом’янському районі під час повітряної тривоги обвалилася стеля укриття в одній зі шкіл, де перебували діти шкільного віку. Його нещодавно було відремонтовано.

Після аварії начальник КМВА підписав доручення щодо негайної інспекції всіх укриттів у Києві. Комісіям доручили перевірити приміщення до 29 грудня і відзвітувати. У разі виявлення недоліків – усунути в найкоротший термін.

Джерело: КМВА

Фото: КМВА

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 14:35:52