Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Блогерка Анна Алхім відкрила свій корпоратив піснею зрадниці України Анни Asti – ВІДЕО

Скандальна блогерка Анна Алхім продовжує дивувати та демонструвати свою несвідому позицію. Любителька російської мови переклала текст пісні співачки-зрадниці Анни Asti, чиї треки слухає регулярно попри війну.

Анна Алхім відкрила корпоратив піснею зрадниці України

26 грудня Анна Алхім провела свій новорічний корпоратив, квитки на який коштували чималих грошей – від 5 до 38 тис. грн. Навколо заходу ходило багато галасу ще до його проведення, однак і після він не вщух.

Так, Алхім, відома своєю любов’ю до творчості зрадниці Анни Asti, вирішила виконати її пісню Царица на відкритті корпоративу. Однак російськомовну композицію блогерка переклала українською. За що піддалася черговій хвилі критики.

Зараз дивляться

  • Не люблю слово крінж, але до цієї пісні, мабуть, підходить.
  • Ось навіщо так низько опускатися і переспівувати російських артистів.
  • Який кошмар.
  • Тупиця, а не цариця! Це дно – перекладати пісню зрадниці.
  • Що почули мої вуха, – пишуть користувачі мережі.

Є й ті, кому сподобалася версія Алхім. Такі коментатори зазначають, що це своєрідна відповідь росіянам, які регулярно крадуть нашу творчість. Однак варто розуміти, що це прославлення контенту країни-агресора і блогерка регулярно це робить. Анна не приховує того, що слухає музику артистів РФ, а також дивиться їхні серіали і ділиться цим зі своєю аудиторією.

Що ще цікаво, ведучим корпоративу був стример Микола Заліпуха, і вів захід він російською мовою. Своє прославляння контенту РФ Анна прикриває благодійністю, адже частину коштів пообіцяла віддати до фонду, що повертає депортованих українських дітей з країни-агресора.

Скандал навколо корпоративу Алхім

Нагадаємо, раніше навколо корпоративу з Анною Алхім уже розгорівся хейт. Спочатку захід мали вести Анатолій Анатоліч і Гарік Корогодський. Другий відмовився, коли дізнався, що це комерційна історія.

А ось перший погодився з умовою, що Алхім пошле зрадницю Анну Asti на всю свою аудиторію, і весь російськомовний контент. Блогерка спочатку погодилася на ці умови, але потім відмовилася, сказавши, що якщо вийде на сцену і почне говорити українською, це буде лицемірство.

Фото: Анна Алхім

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 13:04:23