Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ектор Хіменес-Браво назвав себе українцем

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво заявив, що відчуває себе українцем попри хейт, який постійно чує в свій бік. Кулінара дуже розчарували та шокували слова його вже колишнього друга, який сказав, що Хіменес-Браво – не українець.

Ектор Хіменес-Браво відчуває себе українцем

Ресторатор нагадав, що вже 15 років перебуває в Україні, і за цей час регулярно чув, що має “забиратися в свою Колумбію”. Найбільших прикрощів завдали слова людини, яку Ектор вважав близьким другом.

– Я відчуваю себе українцем. Тут мій дім. І мені неважливо, чи є в мене паспорт, чи є якісь штампи, і навіть — чи є родичі. Головне, як я себе відчуваю. Хто я — обираю тільки я, – наголосив шеф-кухар.

Хіменес-Браво зізнався в любові до України та українців і порадив усім не зважати на прикрі слова, як це робить він сам.

Зараз дивляться

Реакція мережі на заяву Ектора Хіменеса-Браво

В коментарях шанувальники ресторатора висловили йому свою підтримку. Зокрема, відзначився під дописом телеведучий Григорій Решетнік.

– Екторе, ти прекрасна людина з великим українським серцем! Любимо та обіймаємо тебе, – зазначив зірковий підписник шеф-кухаря.

Інші фоловери Ектора Хіменеса-Браво згодні з цим та запевнили кулінара, що сприймають його як українця.

  • Екторе, ви набагато більше українець, ніж деякі українці, котрі народились в Україні і мають український паспорт. Ми вас любимо за вашу щоденну допомогу та вклад у нашу довгоочікувану перемогу.
  • Хто б що не казав, просто не зважайте на це. Ми вас обожнюємо, ви стали нам рідним.
  • Дякуємо від усього серця! Екторе, іноді друзі в запалі ляпають щось не те, а іноді друзі насправді не друзі. У першому випадку можна і пробачити, а в другому просто відпустити цю людину зі свого життя.
  • Якби деякі українці були б таким, як ви українцем! Дякую, що ви так любите нашу Україну!
  • Не звертайте уваги! Завжди знайдеться хтось, хто позаздрить вам і наважиться зробити боляче. Але нехай то залишиться на їхній совісті. Головне, щоб ваша совість спала спокійно. Дякуємо вам, Екторе, за підтримку! Все буде Україна!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-28 11:48:08