Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Володимир Труш звільнений Кабміном з посади голови Тернопільської ОВА

Уряд України погодив звільнення Володимира Труша з посади голови Тернопільської обласної військової адміністрації.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

– Погоджено звільнення Труша Володимира Любомировича з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації, – написав він.

Зараз дивляться

Мельничук не уточнив причини звільнення.

Хто такий Володимир Труш

Труш був очолював Тернопільську ОВА з березня 2020 року. До цього він обіймав посаду голови Рогатинської районної державної адміністрації в Івано-Франківській області.

У червні поточного року НАБУ затримало голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської ОВА на хабарі. Йдеться про таких заступників Труша, як Ігор Дем’янчук та Ігор Гайдук. Вони обидва фігурують у справі про хабарництво разом з главою Тернопільської облради Михайлом Головком. За даними слідства, троє підозрюваних вимагали з підприємця-волонтера близько 2,4 млн гривень.

Сам Труш, коли коментував це затримання, казав, що його заступники начебто не мають трудових відносин з ОВА, а були військовослужбовцями.

У минулому Володимир Труш був підприємцем та працював в органах податкової міліції державної податкової адміністрації Івано-Франківської області.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Протягом п’яти років, з 2007 по 2012, Труш був помічником народного депутата від Партії регіонів VI скликання, повідомляє рух Чесно.

Фото: Тернопільська ОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-27 22:10:08