Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Суд залишив підозрюваного в держзраді Дубінського під вартою

У Києві суд залишив запобіжний захід без змін для народного депутата Олександра Дубінського, підозрюваного в державній зраді України. Він надалі перебуватиме під вартою. Це рішення не підлягає оскарженню.

Про це повідомляють українські журналісти з зали Печерського районного суду Києва 27 грудня. Адвокат Дубінського просив змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

Він аргументував цю позицію побиттям Дубінського в СІЗО, внаслідок чого він має тілесні травми і погіршення стану здоров’я. Адвокат надав суду результати медичного огляду Дубінського.

Зараз дивляться

За його словами, результати огляду засвідчують перелом двох ребер та забій грудної клітини. Сам Дубінський стверджує, що його побиття пов’язано з критикою української влади.

26 грудня Печерський райсуд переніс засідання про змінення запобіжного заходу Дубінському на 27 грудня через те, що нардепа не доставили до зали суду, бо слідчий не надав відповідного дозволу.

Нещодавно народному депутату Олександру Дубінському повідомили про підозру за фактом державної зради. За даними Служби безпеки України, він співпрацював з російськими спецслужбами та був агентом із позивним Буратіно.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-27 16:52:31