Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Могилевська зізналася, чому в неї немає дітей

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, чому не народила дитину, а також зізналась, що 10 років була самотньою.

Чому Могилевська не стала мамою

48-річна артистка зазначила, що сумує через те, що не народила дитину. Однак Наталія не втрачає надії ще стати матір’ю.

– Я не наважилася і у мене не було чоловіка. Спочатку я думала тільки про кар’єру. Далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо я не змінюся, якщо я сама не стану хорошою дружиною, яка не зациклена на своїй роботі, нормальною подругою, нормальною жінкою, то до мене не прийде нормальний чоловік. І в мене перспектива в цьому сенсі була так собі. Потім я поїхала в Індію, я працювала над тим, а чи є взагалі в мене жіночі якості: терпіння, милосердя, гнучкість, ніжність, вміння бути за плечем у чоловіка? Я зрозуміла, що усе по нулях, – розповіла Могилевська.

Зараз дивляться

За словами Наталії, вона була самотньою протягом 10 років.

– Успішна відома людина, мені здається, симпатична жінка. Я 10 років була самотньою. Спочатку депресія. Потім я зробила цей аналіз, поїхала в Індію, почала вчитися. А далі я вже зрозуміла, що я не хочу кого завгодно, у моєму житті буде ще тільки один чоловік. І я чекала, коли серце відгукнеться, – сказала вона.

Зазначимо, що зараз Наталія Могилевська перебуває у стосунках, однак свого обранця вона приховує. Співачка познайомилася з коханим на початку повномасштабної війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-26 11:39:55