Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

РФ намагається розвідати, чим були знищені одразу три Су-34 на Півдні – Ігнат

Росіяни намагаються з’ясувати, чим українські захисники збили одразу три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 22 грудня.

Про це в етері телемарафону Єдині новини повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

– Противник зараз намагається розвідати якомога більше. Зібрати інформацію в тих регіонах південних, де відбулося збиття російських винищувачів. Зрозуміло, що вони шукають ті засоби, якими були відправлені ті літаки у “вечный полет”, – сказав він.

За словами речника Повітряних сил, таким чином росіяни почали значно менше застосовувати авіаційні засоби ураження, особливо керовані авіабомби, зокрема на Херсонському напрямку.

Зараз дивляться

Ігнат наголосив, що ворог має прекрасно розуміти і вже зрозумів, що наші системи, зокрема і надані партнерами далекобійні системи, можуть з’являтися на різних напрямках, а не лише там, де зазнали цієї історії російські Су-34.

– Можемо проводити такі операції, маю на увазі Повітряні сили, на різних напрямках. Питання лише в тому, щоб було більше цих систем. Чекаємо тієї допомоги, яка уже оголошена, зокрема, постачання додаткових систем Patrion, Iris-T і тд, – додав він.

Раніше у американському Інституту вивчення війни (ISW) повідомили, що після збиття одразу трьох Су-34 за день російські пропагандисти стурбовані посиленням протиповітряної оборони України.

Фото: Медіацентр Україна

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-24 17:57:27