Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

що каже ведучий про влучання російського дрона у свою квартиру

Ведучий телемарафону Єдині новини та журналіст телеканалу ICTV Андрій Ковальський разом з родиною оговтується від шоку. Він розповів подробиці нічної атаки дронів на Київ, від якого постраждала його оселя.

Андрій Ковальський про влучання ворожого дрона в квартиру

Опівночі Shahed влетів просто у вікно квартири Андрія Ковальського. Відтак стався потужний вибух, почалася пожежа. Сам Андрій, його дружина да двоє дітей дивом не постраждали.

Малечу просто в піжамах відправили до бабусі, що живе в цьому ж комплексі. Звідти вони одразу пішли до школи.

Зараз дивляться

 – Я сподіваюся, що для них це минеться безслідно, тому що ми вранці навіть не заводили їх до квартири, щоби вони не бачили цього жахіття – перевернуту ялинку, вибиті вікна і шматки цегли, – поділився Андрій Ковальський.

Руйнування масштабні, та, на щастя, все можна відновити, повідомив Ковальський. Проте для цього знадобляться чималі кошти. Допомогти родині Андрія Ковальського можна за номером картки 5375411210623422.

Зараз на місці працюють екстрені та міські служби, визначають обсяг завданої шкоди. Найбільше ведучий непокоїться за стан дітей, що всю ніч плакали та не могли заснути.

Нічна атака дронів на Київ

Столиця в ніч на 22 грудня пережила третю дронову атаку за останні шість днів. За даними влади Києва, щонайменше двоє людей зазнали забоїв та різаних ран, одного з поранених ушпиталили. Найбільше біди ворожі безпілотники наробили у 26-поверхівці в Солом’янському районі.

В МВС повідомили, що уламки пошкодили 26-й поверх будинку, внаслідок чого виникла пожежа. Міський голова Віталій Кличко додав, що внаслідок влучання були частково зруйновні тримальні стіни між 24, 25 та 26 поверхами.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-22 13:03:27