Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Катерину Тишкевич виписали з лікарні – ФОТО

Акторку Катерину Тишкевич, яка потрапила до реанімації через сепсис, виписали з лікарні. Радісну новину шанувальникам повідомила сама Катерина.

Катерину Тишкевич виписали з лікарні

У сториз в своєму Instagram артистка опублікувала фото з працівниками лікарні, що їх вона назвала “нові друзі-рятівники”.

Фото: Катерина Тишкевич/Instagram

– Моя виписка, – підписала знімок Катерина, додавши кілька радісних емодзі.

Акторка доповнила світлину динамічним стікером у вигляді смурфика, вочевидь, асоціюючи персонажа з кольором форми медиків. Також Катерина Тишкевич опублікувала дві свої світлини з квітами та кульками, що їй подарували на виписку, та подякувала усім за свій порятунок.

Зараз дивляться

Фото: Катерина Тишкевич/Instagram

Чому Катерина Тишкевич потрапила до реанімації

11 грудня стало відомо, що лікарі виявили в акторки сепсис. До того вона понад тиждень провела у відділенні інтенсивної терапії. Рідні, колеги та друзі Тишкевич оголосили збір на її лікування. Мама Катерини розповіла, що причиною сепсису у доньки могла стали інфекція, що їй занесли в медзакладі, де вона лікувалася через головний біль.

На щастя, зусилля лікарів та організм Катерини виявилися сильнішими за недугу. Раніше акторка казала, що довгі роки страждала від сильного головного болю, поки не зʼясувалося, що вона має соматоморфний головний біль, викликаний функціональним уламком мозку.

Фото: Катерина Тишкевич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-20 19:02:07