Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ломаченко – Камбосос проведуть бій за пояс IBF – що відомо

Українець Василь Ломаченко погодив проведення бою за звання чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF проти австралійського боксера Джорджа Камбососа.

Про це повідомив промоутер Top Rank Боб Арум в коментарі Fight Hype.

Що відомо про бій Ломаченко – Камбосос

Бій відбудеться в Австралії навесні 2024 року. Орієнтовно це станеться 13 квітня. Водночас офіційного підтвердження ще немає. Попередньо планувалося провести вечір боксу у місті Перт.

Зараз дивляться

– Бій Василя Ломаченка з Джорджем Камбососом за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі у квітні в Австралії остаточно погодили, – сказав Арум.

Чемпіонський пояс IBF, за який битимуться спортсмени, раніше звільнив американець Девін Гейні, коли змінив вагову категорію на першу напівсередню вагу.

Що відомо про Камбососа

Австралійському боксеру – 30 років. Він є колишнім чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF. На профіринзі дебютував у 2013-му.

Єдиним боксером, від якого він зазнав поразки, залишається Девін Гейні. Це сталося двічі. До того Камбосос здобув 20 поспіль перемог на професійному ринзі.

Востаннє Камбосос виходив на ринг влітку 2023 року, коли переміг Максі Г’юза. В останньому бою Василь Ломаченко поступився спірним рішенням суддів абсолютному чемпіонові у легкій вазі Девіну Гейні. Це сталося у травні 2023 року.

Нещодавно австралієць натякнув на майбутній бій з українцем, коли виклав у соціальній мережі Instagram постер бою Ломаченко – Камбосос.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Бокс, Василь Ломаченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-19 17:54:47