Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зіркові розлучення 2023 – хто з українських зірок розлучився у 2023-му

На жаль, не завжди буває так, що одне кохання — на все життя. Люди розходяться, і причини цього можуть бути різні. У 2023 році свої стосунки припинили чимало зірок – як тих, хто був у шлюбі короткий час, так і тих, хто перебував у ньому багато років.

Зіркові розлучення 2023

У році, що минає, можна було побачити чимало заголовків про розлучення зірок. Розриви деяких пар стали несподіванкою для шанувальників, адже здавалося, що в їхньому сімейному житті панує ідилія.

Факти ICTV склали добірку зірок, які розлучилися у 2023 році.

Зараз дивляться

Анна Трінчер та Олександр Волошин

До останнього співачка та блогер показували ідилію у стосунках. Однак зізнавалися, що в них була криза, побороти яку їм не вдалось.

Про те, що Анна Трінчер і Олександр Волошин розлучаються, стало відомо наприкінці листопада. У шанувальників вже були підозри, що у пари настала чорна смуга у стосунках, проте жевріла надія, що ці двоє впораються з нею.

Розійшлися ексзакохані мирно, остаточне рішення ухвалив Волошин. Законного розлучення ще не було. Одружилися вони у вересні 2022 року.

Микита Добринін і Даша Квіткова

Ще одна пара, яка несподівано для всіх оголосила про розлучення – ведучий Микита Добринін і блогерка Даша Квіткова. На початку 2023-го експодружжя оголосило, що більше не разом.

За словами Даші, розмову першою почала вона, Микита ж її підтримав, а тому рішення розійтися вони ухвалили разом.

У червні Даша Квіткова і Микита Добринін офіційно розлучилися. Наразі між ними батьківські стосунки, адже вони виховують спільного сина Лева.

Одружилися вони в серпні 2020 року, а у вересні 2022-го повінчалися.

Камалія і Мохаммад Захур

Здавалося б, у цій сім’ї панувала повна ідилія, проте у квітні Камалія заявила, що розлучається з чоловіком. Її заява стала справжньою несподіванкою, адже їхній шлюб тривав 20 років.

За словами співачки, вони з мільярдером працювали над стосунками, однак ухвалили рішення, що тепер рухатимуться окремо.

Досі невідомо, чи відбулося офіційне розлучення. Періодично в соцмережах Камалії з’являється Захур. Сама ж співачка каже, що в них нормальні дружні стосунки.

Сергій Танчинець та Анна Стефанська

Ще одна любовна історія, яка зазнала краху. У вересні Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У шлюбі подружжя перебувало майже 15 років.

Музикант не назвав причину розлучення, попросивши, щоб до їхнього рішення поставилися з повагою. У подружжя двоє дітей – син Лук’ян і донька Анастасія.

Василь Вірастюк та Інна Вірастюк

2023 рік також став роком розпаду для спортсмена і його ексдружини. У жовтні Вірастюк заявив, що розлучається, а також що ніколи не озвучить причину, хіба що його змусять це зробити.

Василь та Інна були в шлюбі 15 років. У пари народилося двоє синів – Олег і Олександр.

Даніель Салем і Марія

17 років Даніель Салем був у шлюбі з дружиною Марією. Але в червні ведучий і військовослужбовець заявив, що вони ухвалили рішення розлучитися. Про це вони ще думали до повномасштабної війни, а під час неї поставили процес на паузу.

Фото: Даніель Салем / Instagram

Шоумен натякнув, що виною могли бути ревнощі. В експодружжя є донька.

Сергій Жадан та Ірина Куніцина

Письменник і музикант Сергій Жадан одружився з Іриною Куніциною в 2009 році. У шлюбі в експодружжя народилася донька.

Разом пара була довго, однак у травні стало відомо, що Сергій Жадан розлучається з дружиною. Про це шанувальники дізналися завдяки позову у львівському суді, який подав музикант.

Причина розлучення невідома, проте користувачі мережі припускають, що виною могла стати співачка Христина Соловій, якій приписують роман із Жаданом.

Фото: Анна Трінчер, Камалія, Микита Добринін

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 14:52:13