Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оллі Александер представить Велику Британію на Євробаченні 2024: є шанси на перемогу

Музикант Оллі Александер представлятиме Велику Британію на Євробаченні 2024. З огляду на заслуги артиста, шанси на перемогу в конкурсі у британців великі.

Що відомо про Оллі Александера

Про участь на Євробаченні 2024 Оллі заявив під час місцевого танцювального шоу. У Великів Британії артист вважається один із найгучніших сучасних поп-зірок.

Його пісні вже прослухали понад 6,5 млрд разів, і зібрав чимало музичних нагород, зокрема й світових.

Зараз дивляться

Александер також нерідко співпрацює і з іншими зірками – він творив разом з Елтоном Джоном, Кайлі та Pet Shop Boys. Він також встиг з’явитися в музеї воскових фігур мадам Тюссо.

– Я дуже радий, що наступного року візьму участь у Євробаченні. Будучи маленьким хлопчиком, я завжди з нетерпінням чекав цієї неймовірної події. Я підніму прапор Великої Британії у найбільш гейський спосіб, це буде честю для мене! Я давно хотів це зробити, і зараз настав відповідний момент, – зазначив Александер.

Нагадаємо, що українці можуть проголосувати за 11 фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2024. Наші артисти боротимуться за можливість представити Україну у Швеції. Про переможця Нацвідбору стане відомо вже в лютому, а повний список претендентів розкриють уже 29 грудня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 11:22:47