Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Що сталося з Катериною Тишкевич – звідки в акторки взявся сепсис

Мама акторки Катерини Тишкевич – Наталя Малащук розповіла, що трапилося з її донькою і які прогнози лікарів зараз.

Що сталося з Катериною Тишкевич і звідки взявся сепсис

10 грудня стало відомо, що Катерина Тишкевич перебуває в реанімації. Лікарі діагностували в акторки сепсис. За словами її мами, наразі є основна версія, як він міг опинитися в її доньки – було занесено інфекцію в лікарні, де вона проходила лікування з приводу головного болю.

– Її госпіталізували в цю лікарню, тут же в Одесі. І на третій день після постановки катетера в Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов’язували з рукою, тому що ситуація була не надто виражена – просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці, – розповіла Наталя в інтерв’ю Obozrevatel.

Каже, температуру збити не вдавалося, суботу-неділю Катерина пробула вдома, а вранці в понеділок викликали швидку, адже стан погіршувався. Зробивши аналізи в лікарні, стало зрозуміло – в організмі запалення.

Зараз дивляться

– Почався сепсис. Рука ставала на очах дедалі гіршою й гіршою. І стало зрозуміло – причина там. Лікарка, яка її вела в лікарні, де ставили крапельницю, приїжджала потім до Каті, надавала психологічну підтримку, – додала Наталя.

Наразі вони чекають остаточних результатів причини того, що сталося. Можливо, що під час процедури не було дотримано належної чистоти або в катетері проблема, чи то в самому препараті не було стерильності.

Прогнози лікарів щодо Катерини Тишкевич

Акторка продовжує перебувати в лікарні, її стан значно кращий. Зараз її почали потроху водити палатою і коридором.

– Потім вирішили, що форсують події. Вона ж хоробрилася, хотіла показати реабілітологам, що сильна, але кардіограма показала, що поки що такі навантаження потрібно стримати. Її водять, але поки що менше. На руці після операції в неї встановлений спеціальний апарат, можливо, днями його знімуть. І тоді вже накладуть шви, – поділилася мама Тишкевич.

Додає, коли донька відновиться, тоді вже піде розмова про можливу виписку, а після – період реабілітації.

Фото: Наталя Малащук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 09:01:45