Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Геополітичний світогляд Путіна зациклений на повній капітуляції Заходу без жодних компромісів – ISW

Російський диктатор Володимир Путін продовжує висловлювати світогляд про те, що Росія повинна нав’язати свою волю без будь-яких компромісів або в іншому разі зіткнеться з екзистенціальними наслідками.

Такого висновку дійшли аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW), аналізуючи інтерв’ю Путіна телеканалу Россия 1.

Російський президент заявив, що у 2000-х роках був наївним, бо думав, що у Заходу немає підстав для конфронтації з РФ. Він також звинуватив Захід у тому, що той продовжує воювати з Росією, як із Радянським Союзом у період холодної війни.

Зараз дивляться

А ще президент РФ звинуватив деяких західних лідерів у прагненні нібито повністю знищити Росію і розділити її на дрібні федерації (так званий процес балканізації).

Аналітики ISW вказують, що за два десятиліття свого правління Путін сформував жорстку точку світогляду невдоволення Заходом на силу Росії.

Російський диктатор дедалі частіше говорить про те, що Захід упродовж десятиліть нібито намагається зменшити російську міць і завдати РФ остаточної стратегічної поразки. Тому Путін хоче повної капітуляції Заходу перед грандіозними стратегічними цілями Росії.

Такий світогляд геополітики Путіна говорить про те, що він ставить владу понад усе і розглядає будь-який компроміс як поразку.

Путін в інтерв’ю також сказав, що в дитинстві не перепросив перед матір’ю, попри її численні прохання це зробити, і тримався доти, доки вона не перестала його карати. У ISW вважають, що так російський президент побічно вказує на те, що змусить капітулювати тих, хто йому протистоїть.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Володимир Путін, Росія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 08:01:04