Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Макс Барських пропонує нову традицію для фанатів

Співак Макс Барських запропонував своїм шанувальникам започаткувати нову традицію. Він зазначив, що йому дуже приємна увага фанатів, які дарують йому квіти. Проте пропонує замість букетів порадувати його донатами для ЗСУ.

Макс Барських пропонує започаткувати нову традицію

Під час концерту у Полтаві співак прийняв букет від шанувальниці та звернувся зі сцени до публіки з пропозицією.

– Дякую вам за квіти, за вашу увагу, за вашу любов! Але іноді, стоячи на сцені з такими шикарними букетами, я трішки відчуваю дискомфорт, – зізнався виконавець.

Макс Барських пояснив, що у час, коли Україна змушена вести повномасштабну війну проти російських загарбників, наші захисники потребуть уваги та донатів.

Зараз дивляться

– Якщо я в майбутньому приїду до Полтави, в мене буде прохання. Якщо ви захочете подарувати мені квіти, зробіть донат і роздрукуйте його на листівці. Потім просто приносьте мені ці листівки, – запропонував артист своїм фанатам.

Таку ініціативу у залі зустріли оплесками.

Реакція мережі на нову традицію від Макса Барських

В коментарях підписники дякують улюбленому виконавцю за творчість, і дехто вже підтримав його пропозицію щодо донатів замість квітів. Проте є й ті, хто вважає, що букети теж потрібні.

  • Молодець!
  • Можливо той, хто робив букет, зможе задонатити. У тієї людини є змога купити хліб, бо є сім’я. 
  • Максе, я с тобою згодна, без квітів можна прожити. Особливо, коли життя кожного воїна важливіше.
  • Не парся, Максе! Квіти лікують, недарма ж квіти все життя скрізь – і в горі, і в радості. Ти багато віддаєш, тому квіти теж потрібні, особливо артистам!

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгення Макс Барських був готовий боронити країну та навіть пройшов навчання. Проте його записали до резерву, тож зараз він допомагає армії, збираючи кошти на потреби армії під час благодійних концертів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-13 20:12:13