Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Низькі ціни на Зелену карту в Ужгороді: де оформити швидко та дешево

В умовах війни автовласникам доводиться стикатися з необхідністю оформлення поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності, відомого як Зелена карта. Цей документ є обов’язковим для всіх, хто планує виїжджати автомобілем за кордон.

В Ужгороді оформлення Зеленої карти можна здійснити в багатьох страхових компаніях. Однак не всі пропонують конкурентні ціни та зручний сервіс.

Одним із кращих варіантів для оформлення Зеленої карти в Ужгороді є онлайн-сервіс від Finance.ua, одного із найбільших українських фінансових порталів, який пропонує широкий спектр фінансових послуг, зокрема страхування.

Зараз дивляться

На сайті можна порівняти ціни на Зелену карту від різних страхових компаній та оформити поліс онлайн за лічені хвилини.

Що пропонує Finance.ua

Фінансовий портал турбується про кожного користувача, тому пропонує індивідуальні умови, а також:

  • низькі ціни. Finance.ua співпрацює з багатьма страховими компаніями, тому може запропонувати найвигідніші ціни на Зелену карту;
  • зручний сервіс. Оформити поліс Зеленої карти на Finance.ua можна всього за кілька хвилин, не виходячи з дому;
  • швидке оформлення. Після оплати поліса готовий документ надійде вам на електронну пошту.

Перевірити чинність Зеленої карти можна на офіційному сайті МТСБУ.

Що треба для швидкого та бюджетного оформлення страховки в Ужгороді

Ось як оформити Зелену карту на Finance.ua:

  1. у розділі Зелена карта вкажіть дату початку та закінчення дії поліса, країну, в яку ви плануєте їхати, марку та модель вашого автомобіля;
  2. порівняйте ціни на Зелену карту від різних страхових компаній;
  3. оберіть комфортний варіант та сплатіть поліс онлайн.

Оформлення Зеленої карти на Finance.ua на сайті https://finance.ua/ua/insurance/greencard/europe – це швидкий, зручний та доступний спосіб забезпечити себе та свій автомобіль належним захистом під час подорожі в іншу країну.

Перебування за кордоном без страховки є незаконним. У багатьох країнах Європи штраф за це може становити 1 000 євро або навіть загрожувати ув’язненням до 6 місяців.

Вартість Зеленої карти та розмір страхового платежу залежать від типу транспортного засобу, терміну дії договору страхування (від 15 днів до 1 року), а також від країни відвідування. Файненс пропонує Зелену карту, ціна якої влаштує кожного українця.

Якщо ви стали винуватцем аварії на території іншої країни, потрібно повідомити місцеві органи про ДТП, викликати поліцію та за першої нагоди зв’язатися зі страховою компанією. Страховий випадок потрібно зареєструвати та дотримуватися вказівок фахівця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-13 16:38:30