Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У зірки фільма Сам удома виявили рак

У 61-річного актора Кена Гадсона Кемпбелла, що відомий роллю у фільмі Сам удома, виявили рак. Він готується до операції. Сім’я зірки розпочала збір коштів, щоб допомогти покрити великі медичні витрати.

Що відомо про хворобу Кена Гадсона Кемпбелла

Лікарі діагностували онкологію в актора в кінці жовтня цього року. Під час обслідування вони виявили в його роті пухлину, що роззрослася до зубів.

Сьогодні, 7 грудня, актору проведуть 10-годинну операцію, під час якої мають видалити значну частину щелепної кістки, лімфатичні вузли та частину кістки ноги. Про це повідомляється на сторінці платформи GoFundMe, де пожертви для Кена вже склали $60 тис.

Зараз дивляться

Хірурги також планують реконструювати нову щелепу для пацієнта з кістки його ноги, встановити її та провести променеву терапію. На відновлення знадобиться пів року, після чого лікування можуть доповнити хіміотерапією.

У січні 2022 року, після пандемії COVID-19, Кен Гадсон Кемпбелл втратив медичну страховку SAG-AFTRA, якою користувався протягом усієї своєї кар’єри. Відтоді він змінив компанію зі страхування, і зараз йому необхідні кошти на вартісне лікування та подальшу реабілітацію. Саме для цього його родина відрила збір на благодійній платформі.

Кого зіграв Кен Гадсон Кемпбелл у фільмі Сам удома

У культовій різдвяній стрічці з Маколеєм Калкіном 1990 року актор виконав роль кумедного Санти. У відомій сцені саме до нього звертається Кевін МакАлістер з проханням про повернення його родини.

Також актор знявся у фільмах День бабака та Армагеддон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-07 08:53:40