Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як прибрати щоки та зробити вилиці – поради та що потрібно робити

Прибрати щічки та зробити вилиці виразнішими можна не лише за допомогою пластичної хірургії чи косметики, а й вправ для обличчя. Яких саме – Факти ICTV дізнавалися в косметологині Тетяни Кузуб.

Секрети фейсбілдінгу

До появи ботоксу і пластичних операцій жінки робили гімнастику для обличчя заради збереження молодості. Сучасне суспільство, орієнтоване на природну красу, відновлює цю традицію.

Саме тому фейсбілдинг знову стає важливим інструментом без залучення інвазивних процедур.

Зараз дивляться

– Загальний принцип фейсбілдингу полягає в регулярному тренуванні та зміцненні м’язів обличчя, – каже лікарка.

Вона радить розпочати заняття з коротких 10-хвилинних сесій і поступово збільшувати тривалість до 20 хвилин. Вже за три тижні ви помітите перші результати.

Як прибрати щоки та увиразнити вилиці: ефективні вправи

  • Надуйте обидві щоки і перекочуйте повітря з одного боку до іншого, потім під верхню і нижню губу. Повторіть по 3 рази в кожному напрямку.

– Ця вправа зміцнює м’язи щік, надає їм стрункої та красивої форми, а з часом формує і тонізує щоки та губи, – пояснює експертка.

  • Посміхніться, стиснувши губи і склавши їх бантиком. Витягніть губи вперед, а щоки втягуйте в себе. У такому положенні спробуйте посміхнутися і замріть, сильно напружуючи куточки рота. Рахуйте до 10. Виконуйте 5 разів.
  • Сформуйте губами витягнуту букву О. Важливо, щоб губи були щільно притиснуті до зубів. Відчуйте, як розтягнулися м’язи навколо рота і носа. Утримуйте цю позу 5 секунд. Повторіть 2 рази.

– Під час виконання цієї вправи ви маєте відчувати напруження м’язів від куточків рота до очей. Завдяки цьому формуються красиві вилиці та лінія підборіддя, – каже Тетяна.

Проста гімнастика дає змогу плавно адаптувати м’язи до нових навантажень.  Окрім виразних вилиць і витончених рис ви отримаєте приємні бонуси: обличчя стане підтягнутим, а шкіра – пружною і свіжою.

Тож нехай позитивні зміни, отримані завдяки систематичним заняттям, надихають вас на нові досягнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 13:49:38