Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Відомо, де розпочнуть тенісний сезон 2024 Світоліна, Калініна та Костюк

Чотири українські тенісистки тенісистки Еліна Світоліна, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко та Марта Костюк завершують календарний рік у першій 50-ці рейтингу WTA.

По суті жіночий тур у поточному сезоні закінчився з Підсумковим турніром WTA у мексиканському Канкуні на початку листопада. Зараз проводяться лише челенджери та турніри серії ITF.

Після невеличкої перерви та відпусток спортсменки з першої половини сотні рейтингу знову “вриватимуться” у тренувальний та підготовчий режими, адже новий сезон стартує буквально з першого дня нового року.

Зараз дивляться

На яких турнірах WTA стартують українки у 2024

Очікується, що три українські тенісистки розпочнуть виступи вже з 1 січня. Перша ракетка України Еліна Світоліна розпочне новий сезон на турнірі WTA 250 ASB Classic в Окленді (Нова Зеландія).

Жіночі змагання заплановані на 1-7 січня 2024 року. В Окленді також зіграє чоловік українки, французький тенісист Гаель Монфіс – чоловічі змагання відбудуться з 8 по 13 січня.

А ось Ангеліна Калініна та Марта Костюк відкриють новий сезон на турнірі WTA 500 у Брісбені (Австралія). Обидві спортсменки увійшли до основної заявки змагань. Дати проведення: 1-7 січня 2024 року.

З якого турніру розпочне сезон ще одна українка Леся Цуренко – поки невідомо. Відомо, що вона продовжує готуватися до змагань у 2024 році в Італії у центрі імені Рікардо П’ятті.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 13:18:40