Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на виборах не буде диктатором

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп обіцяє не бути диктатором у разі переобрання на посаду у 2024 році, “за винятком першого дня”.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Fox News.

Його запитали, чи відмовиться він від відплати своїм ворогам, якщо повернеться до Білого дому. Спочатку Трамп ухилився від відповіді, але коли його запитали вдруге, сказав, що “буде диктатором лише в перший день” нового терміну.

Зараз дивляться

За його словами, йдеться про два конкретні питання – закриття кордону з Мексикою та збільшення видобутку нафти.

— Я хочу закрити кордон і я хочу свердлити, свердлити, свердлити. Крім цього, я не диктатор, – сказав Трамп.

Як пише Politico, ці висловлювання, можливо, були спробою розрядити обстановку, що склалася останніми тижнями, коли різні ЗМІ висвітлювали авторитарний ухил запропонованого Трампом підходу до другого терміну.

Вибори президента США 2024 року

Чергові президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року. Основними кандидатами на посаду будуть представники від демократів та республіканців.

Згідно з опитуванням Інституту політики Гарвардської школи Кеннеді, лише 49% молодих людей віком 18-29 років точно планують голосувати на виборах у 2024 році, порівняно з 57%, які заявили те саме восени 2019 року.

Більшість молодих виборців (69%), які підтримують Байдена, а не Трампа, сказали, що їхній голос більше “проти того, щоб Дональд Трамп знову став президентом”, аніж на підтримку президента Байдена та його політики.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 12:38:13