Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як зустрічати Новий рік 2024, щоб Дракону сподобалось – основні правила та поради

2024 рік – це рік Зеленого Дерев’яного Дракона, який за гороскопом вважається одним із найсильніших у Східному гороскопі. Як відомо, що таку могутню тварину варто задобрити, адже як проведеш Новий Рік, такими й будуть усі 366 днів.

Як зустрічати Новий Рік 2024, щоб Дракону сподобалося

Не секрет, що Дракон полюбляє все яскраве і бути в центрі уваги – це сімейні застілля, вечірки, гуляння в ресторанах і клубах. Однак в умовах війни точно не варто заради дракона порушувати комендантську годину.

Новий Рік 2024 можна провести в колі сім’ї або друзів. Усе це точно схвалить Дракон, враховуючи його вподобання. Головне, щоб були яскраві емоції та веселощі.

Зараз дивляться

Не забудьте про вибір одягу – істота зі Сходу дуже любить практичний, але стильний одяг. Рекомендується звернути увагу на речі, зроблені з дорогих тканин – атлас, оксамит, шифон і шовк.

Зустрічати Новий Рік 2024 також потрібно в гарно оздобленому будинку – зверніть увагу, що Дракон хоче бачити декорації у відтінках зеленого, золотого, червоного та сріблястого. Уникайте білого та жовто-гарячого кольору.

Новорічний стіл – важлива частина святкування. Перед приготуванням важливо розуміти, чим можна задобрити Дракона. З того, що не можна готувати – це страви з використанням алкоголю, а також копчену рибу і м’ясо. Усе це має бути свіжим, і не гострим. Паприку і різні перці краще не подавати на стіл навіть у салаті.

Намагайтеся не переборщити з цукром і згущеним молоком у десертах – все це занадто солодко для Дракона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 08:01:36