Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лист подяка воїну ЗСУ: що написати та як підтримати бійця

Написати лист подяки воїну ЗСУ – справа важлива, відповідальна й непроста. Адже ви дякуєте за внесок, який неможливо оцінити.

Щодня українські захисники та захисниці ризикують собою заради мирного майбутнього країни. Вони протистоять цинічним і підступним окупантам, які намагаються зруйнувати наші міста, позбавити малюків дитинства й залишити нас без культурної спадщини.

Коли ви писатимете листа зі словами подяки, обовʼязково будьте щирими, а до написаного неодмінно додайте донат на потреби армії. Факти ICTV допоможуть зібратися з думками та підкажуть, із чого почати.

Зараз дивляться

Як скласти лист вдячності до воїна ЗСУ

Кожен із нас знає, що війна неминуче впливає на наші емоції та почуття. Памʼятайте, хоч як би важко було в тилу, на передовій наші бійці змушені кожен день долати неймовірні виклики.

  • Розпочніть лист із привітання.
  • Обовʼязково подякуйте вашому адресату за те, що він чи вона роблять для країни і для вас особисто.
  • Висловіть підтримку, спитайте, чим можете допомогти.
  • Завершіть лист словами побажань.

Приклад листа подяки до воїна ЗСУ в прозі та віршах

Вітаю з Днем Збройних сил України! З величезною повагою та невимовною вдячністю пишу ці слова. Ваша служба – це велика жертва та героїчний внесок у безпеку нашої рідної землі. Ви – справжній герой, що стоїть на варті нашої незалежності та спокою. Ваша готовність до захисту, попри труднощі та небезпеку, вражає й надихає. Завдяки вам ми щодня прокидаємося та можемо займатися власними справами, обіймати своїх дітей і сміятися. Дуже хочеться бути для вас надійним тилом, чию підтримку ви відчували б щомиті. Повертайтеся додому якнайшвидше, цілими та неушкодженими! Слава Україні!

***

Спасибі нашим воїнам за те,
Що бережуть квітучу Україну!
Ми вдячні вам за тихий мирний сон,
Бо ви на варті кожної хвилини!
Ви – наші янголи, звитяжні охоронці,
Що здатні зупинити навалу!
Хай згинуть вороги, як та роса на сонці,
А ми зустрінем перемогу та весну!

Це лише приклад, тож ви можете за ним написати власний лист чи вірш, який буде адресним, теплим і важливим для захинсика чи захисниці. Не забувайте, що кожен українець має щодня робити на своєму місці щось для перемоги, тоді всім разом нам вдасться наблизити цей омріяний день.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-05 16:06:24