Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Grand Theft Auto VI (GTA VI) – дивіться трейлер онлайн

Компанія Rockstar Games представила перший офіційний трейлер довгоочікуваної гри Grand Theft Auto VI (GTA VI). Його довелося опублікувати достроково через витік в соцмережі. Ця частина є восьмою в основних іграх серії GTA, загалом шістнадцятою, а також наступницею GTA V, що побачила світ у 2013 році.

Grand Theft Auto VI – офіційний трейлер

За шість годин ролик набрав понад 41,6 млн переглядів, і ця цифра продовжує зростати.

З моменту виходу GTA V минуло вже 10 років, і вона вважається найбільш продаваною грою всіх часів після Minecraft – близько 185 млн проданих копій.

Зараз дивляться

– Ми чекали цього моменту 10 років, і ось він нарешті настав, – саме таким є найпопулярніший коментар під відео, що станом на зараз лайкнули понад 440 тис. разів.

Дії в трейлері сиквелу відбуваються у вигаданому Вайс-Сіті, що має місто-прототип у реально житті – це Маямі. Там же відбувалися події гри 2002 року. Ролик містить всі класичні елементи: швидкі машини, банди, перестрілки, а ще алігатора в цілодобовому магазині.

Вперше в центрі сюжету гри опиняється жінка. Її звати Люсія, і вона разом з неназваним партнером, вочевидь, переховується від хаосу, що охоплює місто.

В трейлері, що розпалив цікавість геймерів, вказано, що до виходу гри ще доведеться почекати. У фінальних титрах оголошено, що це станеться у 2025 році.

Витік інформації про GTA VI

Минулого року в мережу витікли 90 хвилин раннього геймплею. Це сталося після того, як хакер отримав доступ до каналу Slack компанії Rockstar.

В результаті одного з найгучніших зломів в індустрії в мережі з’явилися десятки відеороликів, що демонструють різноманітні пограбування, перестрілки та перегони. Розробники заявили про своє велике розчарування інцидентом, але наполягали, що це не вплине на розробку гри.

Фото: скрин Rockstar Games

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-05 09:05:23