Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анатолій Анатоліч різко висловився про лагідну українізацію – так не працює

Ведучий Анатолій Анатоліч різко висловився про лагідну українізацію. Він наголосив, що так народ нічого не зрозуміє, а також навів конкретний приклад.

Анатолій Анатоліч про тренди в українському YouTube

В Instagram ведучий оприлюднив відеозвернення, у якому вирішив розглянути з підписниками тренди українського YouTube. Він наголосив, що на платформі знову безліч продуктів громадян РФ, що неприпустимо.

– Лагідна українізація не працює. Зараз російського в рази більше, ніж у перші місяці війни. Починає повертатися в тренди… YouTube працює на болотах так само, як і до війни. Нехай у них немає монетизації, але ось у Собчак нещодавно вийшло інтерв’ю з Моргенштерном, і там сім реклам, вона заробила $100-120 тис., – наголосив Анатолій.

Ведучий закликав українців не дивитися російський контент і щоб кожен просував наратив про те, що це не можна робити.

Зараз дивляться

– Дуже швидко всі забули і знову дивляться цю х*рню. Пішло все російське, якщо воно зараз не піде, то через рік знову осяде, як у 2014 році. Ви забули? У 2014 була схожа ситуація, всі стали патріотами, так полюбили Україну, а потім потроху і знову, – зазначив Анатоліч.

Він додав, що зокрема і через це Путін напав на Україну, адже агенти впливу робили свою роботу.

Зазначимо, що за перегляди, як і за прослуховування музики, росіяни отримують гроші, а після сплачують з них податки РФ, яка щодня обстрілює Україну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 17:39:06