Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Підозрюваного в держзраді Дубінського побили в СІЗО: що відомо

Підозрюваного у державній зраді народного депутата України Олександра Дубінського побили під час перебування у слідчому ізоляторі. Його адвокати стверджують, що лікарі констатували множинні гематоми.

Нардеп перебуває в ізоляторі після оголошення про підозру в держзраді. Він сидів у камері разом з ще одним ув’язненим.

За словами адвокатів Олександра Дубінського, його побили невідомі 2 грудня. Наразі він перебуває у Лук’янівському СІЗО. Він одразу повідомив про інцидент адміністрації ізолятора та адвокатам.

Зараз дивляться

Вони стверджують, що одразу після побиття Дубинського викликали швидку допомогу, яка констатувала численні гематоми. Також є підозри на перелом ребер.

У Національній поліції України підтвердили інформацію, що отримали звернення про побиття Дубінського в СІЗО.

– Слідчі ізолятори не належати до системи Нацполіції, але за вказаною заявою на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка там працюватиме, – йдеться у повідомленні.

Адвокати вимагають ухвалення негайного рішення про переведення Дубінського до слідчого ізолятора СБУ. Вони показали журналістам записку, яку віддав нардеп. Там він описав, як відбувся інцидент.

Нещодавно народному депутату Олександру Дубінському повідомили про підозру за фактом державної зради. За даними Служби безпеки України, він співпрацював з російськими спецслужбами та був агентом з позивним Буратіно.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Радіо Свобода

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-02 17:37:28