Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Рафаель Надаль оголосив про повернення на корт після травми

Іспанський тенісист Рафаель Надаль вперше за рік повернеться до виступів на корті.

22-разовий переможець турнірів серії Grand Slam не грав з моменту його поразки у другому колі Australian Open-2023 від американця Маккензі Макдональда. Весь цей час його турбувала травма стегна.

Коли Надаль повернеться на корти

Першими змаганнями у 2024 році для нього стане — турнір ATP 250 в австралійському Брісбені.

Зараз дивляться

Своє повернення тенісист підтвердив у соціальних мережах. У відео в соцмережі X (Twitter) 37-річний іспанець сказав, що він у 2024 році він розпочне виступи з турнірів в Австралії.

— Після року відсутності на змаганнях настав час повернутися. Це буде в Брісбені, в перший тиждень січня. Побачимося там, – сказав Надаль.

Турнір у Брісбені передує Відкритому чемпіонату Австралії з тенісу, який відбудеться наприкінці січня. Він стартує 31 грудня й триватиме до 7 січня. Надаль двічі вигравав трофей Australian Open – у 2009 та 2022 роках.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

У фіналі Відкритого чемпіонату Австралії 2022 року Надаль у двох сетах переміг росіянина Данила Медвєдєва, а пізніше того ж року виграв Відкритий чемпіонат Франції в рекордний 14-й раз.

Раніше директор турніру Australian Open Крейг Тайлі анонсував повернення до виступів окрім Надаля ще Наомі Осаки, Каролін Возняцкі та Анжелік Кербер. Очікується, що всі ці тенісисти виступлять на кортах Мельбурна після перерви.

Рафаель Надаль, Теніс

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-01 17:51:28