Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зеленська – серед 25-ти найвпливовіших жінок року за версією Financial Times

Фото: Офіс президента

Першу леді України Олену Зеленську внесли до списку 25 найвпливовіших жінок 2023 року за версією видання Financial Times.

Коментар до її фото у цьому списку розмістила прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас, яка захоплюється чесністю, людяністю та стійкістю дружини президента України.

– Як і її чоловік, Зеленська стала світовим символом стійкості. Її лідерство у вирішенні питань психічного здоров’я українців під час війни є життєво важливим. Її робота, яка проливає світло на страждання і депортації українських дітей Росією, повертає спогади про мою власну сімейну історію. Росіяни депортували мою матір до Сибіру, – наголосила вона.

На її думку, зараз світ має прислухатися до Зеленської і дати Україні те, що їй потрібно для перемогти над Росією.

Зараз дивляться

Окрім дружини Володимира Зеленського, до списку найвпливовіших жінок Financial Times 2023 року потрапили Урсула фон дер Ляєн, Бейонсе, Марина Сілва, Наргес Мохаммаді, Ліза Дайсон, Мері Барра, Макіко Оно тощо.

Сам президент України очолив рейтинг Мрійників року за версією журналу Politico. Видання також назвало главу української держави Марафонцем.

Володимира Зеленського поставили в один ряд із такими впливовими особистостями, як Вінстон Черчилль, Мартін Лютер Кінг-молодший і Нельсон Мандела.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Financial Times

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-30 16:04:26