Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Саша Бо зізналася, що з народженням третьої дитини у неї загострилися переживання

Блогерка-мільйонниця Саша Бо зізналася, що змінилося з народженням третьої дитини. Зокрема, вона розповіла, що відчуває наразі різні страхи.

У Саші Бо загострилися переживання

Зовсім нещодавно Саша Бо стала мамою втретє. У своєму Instagram вона активно ділиться буднями материнства, детально показуючи кожен день.

Так, блогерка зізналася, що зараз дні їй здаються неймовірно довгими, крім того, вона зіткнулася з тими ж почуттями, з якими вже познайомилася після народження двох синів.

Зараз дивляться

– Знову загострилися переживання. Особливо страх смерті. З новонародженими в мене завжди так. Зовні я дуже спокійна, проте всередині буря емоцій. Інстинкти та гормони, – зізналася блогерка.

Фото: Саша Бо / Instagram

Також Саша розповіла, що страх смерті зазвичай у неї минав через рік-два. Крім того, відчуває вона й інші загострення.

– Страх упустити дитину з рук. Страх, що її можуть викрасти. Страх, що помру і дитина залишиться без мами. І так далі. Ці думки постійно в голові і з ними нічого не зробиш, – зазначила блогерка.

Саша Бо розповіла про страхи

Фото: Саша Бо / Instagram

Раніше Саша Бо розповіла, як пройшли пологи. За її словами, вона не могла контролювати своє тіло. Під час процесу надірвала собі спину, шию і викрутила руку з катетером, хоча сама не зрозуміла, як це сталося.

Варто зазначити, що пологи в Саші були партнерськими – поруч перебував чоловік, стоматолог Платон Тарнавський. Від попереднього шлюбу у блогерки також є двоє синів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 18:00:31