Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ольга Ракіцька – Помаранчеве серце: прем’єра кліпу ВІДЕО

Співачка та дружина футболіста донецького Шахтаря Ярослава Ракіцького Ольга Ракіцька випустила кліп на пісню Помаранчеве серце, яку присвятила вболівальникам гірників.

Назва пісні є відсиланням до одного з інтерв’ю її чоловіка, де він якось заявив, що його серце помаранчеве, тобто навіки належить Шахтареві. Ракіцький є вихованцем клубу з Донецька.

Кліп Ольги Ракіцької Помаранчеве серце

У зніманнях відеороботи взяли участь вболівальники Шахтаря та сама Ракіцька. Також у відеороботі присутні кадри з матчів донецької команди та вболівальників на стадіоні.

Зараз дивляться

У кліпі демонструються фірмові шахтарські молотки та стяги клубу.

Також є кадри з вболівальниками Шахтаря із багатьох країн, зокрема, Канади, України, Туреччини, Чехії, США тощо.

– Мені важко змиритися, що Шахтар вже 9 років не має можливості грати домашні матчі на рідному стадіоні, та я, як і усі вболівальники, пам’ятаю ті чудові часи на Донбас-Арені, коли кожен похід на матч був справжнім святом! Зараз нас всіх розкидало містами і країнами, але мені дуже хотілося завдяки пісні обʼєднати нас усіх, адже де б ми не були, серцем ми все одно разом! – розповіла Ракіцька.

Зазначається, що головна мрія Ракіцької – це разом із вболівальниками виконати пісню Помаранчеве серце на українській Донбас-Арені. Останнім кадром відео є вигляд Донбас-Арени та підпис: Ми обов’язково повернемося.

Нагадаємо, Ярослав Ракіцький з 2019 року грав за пітерський Зеніт, але після повномасштабного вторгнення Росії в Україну розірвав контракт із клубом. Згодом він повернувся у Шахтар.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

У травні 2023 року Ракіцький вперше прокоментував російський етап своєї кар’єри. Він сказав, що 24 лютого розставило все по місцях, бо в один день усі зрозуміли, що в нас – у цивілізованого світу – немає нічого спільного з Російською Федерацією.

Фото: Ольга Ракіцька

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 16:56:17